NIEUWSBRIEF 83


Wijkvereniging 't atheneum - 2900 Schoten

secretariaat Boekweitstr 62 - 0474 307 649 - info@wijkatheneum.bezaterdag 17 december 2011 van 17 tot 21 uur kerstdrink buurtplein iedereen welkom !


Graag verwelkomen we alle wijkbewoners op de jaarlijkse eindejaarsdrink op het buurtplein. Met jenever, glühwein, chocomelk, koffie, thee, soep en frieten. Gewoon vooreen babbel bij houtvuren en een streepje muziek. Breng ook zelf iets mee om te knabbelen of te drinken. Het wordt dan verkocht ten voordele van "De vier notelaars".

Vanaf 14 uur maken we alles klaar. We kunnen nog enkele mensen gebruiken om een handje toe te steken en al eens iets te proeven. Kom gerust, u vindt ons wel op het plein.


kwissen met de wijk ? zaterdag 28 januari 2012 basisschool Bloemendaal


Onlangs behaalde een ploegje van onze wijk een gedeelde derde plaats op de Tijlkwis in Cordula. Nu reserveerden we voor 2 ploegjes (6 personen) van onze wijk voor de kwis in Bloemendaal samengesteld door Danny Maes.


Wilt u ook eens meekwissen? Deelnemen is gratis, de wijk betaalt de inschrijving. Geef voor einde december een seintje aan info@wijkatheneum.be of stop een briefje in de bus Boekweitstraat 62 of Tarwestraat 37.

wijzigingen bestuur nieuwe website en mailadres


Iets vroeger dan voorzien vroeg Patrick Vinck om afgelost te worden als voorzitter van de Wijkvereniging. Erik Maes wordt nu interimvoorzitter, tot een volgende algemene vergadering met "verkiezingen". Ook het secretariaat verhuist opnieuw van Bruno Claes naar Martin Van Hulle. En Jos Megroedt is de nieuwe webmaster van onze

vernieuwde website. Heel binnenkort vindt u ons op www.wijkatheneum.be. Ga eens kijken!


Patrick en Bruno zullen nog wel meewerken in de Wijkvereniging. Bedankt mannen voor al die jaren van meer dan gewone inzet! Bedankt ook alte anderen van de vaste ploeg - sommigen met meer dan 20 jaar "dienst" - die nog verder doen. Maar de Wijkvereniging heeft stilaan nood aan vers bloed. Voelt u er iets voor om (zo nu en dan) mee te draaien in de Wijkvereniging? Wat houdt u tegen? Eén mailtje of telefoontje en we zullen u soigneren.


BON voor gratis koffie of thee

(1 kop per persoon) bij een maaltijd in restaurant

Asian Delight

Churchilllaan 224 (aan De Valk)

036450211

Uitgebreide verfijnde Aziatische specialiteiten

Woensdag gesloten Geldig van 1 januari tot 29 februari 2012.Webmaster: Jos Megroedt

This site is hosted by: Hosting Photography.


Wijk Atheneum Schoten