NIEUWSBRIEF 95


Wijkvereniging 't atheneum - 2900 Schoten

info@wijkatheneum.be – www.wijkatheneum.be

Voorzitter 0475 25 1511 – Secretariaat 0474 30 7649, Boekweitstraat 62Kom met de paashaas eieren zoeken! Speciaal voor de kinderen uit onze wijk en hun vriendjes tot en met 10 jaar! Ook bij slecht weer. Geraapte eieren worden herverdeeld zodat iedereen genoeg zal hebben, ook de allerkleinsten. 2 euro per kind.


Betalen ter plaatse. Inschrijven is verplicht en kan tot en met zondag 29 maart. Mail aan info@wijkatheneum.be of bezorg een briefje aan Lieve en Jef, Boekweitstraat 26. Vermeld uw naam, telefoon, adres en de namen van de kinderen.


Lenteschoonmaak buurtplein dringend meer handige harries gevraagd  zaterdagen 28 maart, 25 april en 6 juni 2015


Kom een handje toesteken van 10 tot 12 uur om het buurtplein en de omgeving proper te maken en de kiosk en plantenbakken op te knappen. Zoals altijd met koeken en drank voor alle mede-werkers. Niet twijfelen, doen! Nu al bedankt voor uw hulp.
Jaarlijks wijkontbijt op het buurtplein

zondag 5 juli vanaf 09.30 uur met Radio Minerva


Noteer het nu al. Meer nieuws volgt.Werkgroep Gasketelplein donderdag 2 april 2015 – 20 uur bij Patrick en Machteld, Boekweitstraat 24


In december staken enkele mensen de koppen bij elkaar om na te denken over het Gasketelplein. Er volgt nu een tweede samenkomst.


De Paalstraat wordt de komende jaren heraangelegd van de Rodeborgstraat tot de Brechtsebaan.


Tussen de Rodeborg- en de Rosveldstraat versmalt de Paalstraat tot een “flessenhals” en het wordt niet eenvoudig om voetgangers, fietsers, auto’s en bussen er genoeg ruimte te geven.

Ook het bouwen van 20 sociale woningen op het Gasketelplein komt nu wel heel dichtbij.

Er zal heel dichtbij dus heel wat veranderen.

Om te vermijden dat het Gasketelplein mogelijks nog meer een parkeerterrein wordt, richtten we een werkgroep op.

Komt u mee-denken over creatieve voorstellen voor een betere inrichting van het plein en ook vooral een beter gebruik? U bent van harte welkom, ook als u er de eerste keer niet bij was.

Wenst u het verslag van de eerste vergadering, stuur ons dan een mailtje of bel. En kijk ook eens op http://www.jefvanoevelen.be/projecten/gemengd-gebruik/gasketelplein-te-schoten/.


Heel creatieve oplossing” voor heraanleg Paalstraat

tussen Rodeborgstraat en Rosveldstraat


Cartoons: Danny Maes en Gie Campo.

Redactie: Martin Van Hulle, Erik en Danny Maes.

Contact wijkvereniging via coördinaten in hoofding.Webmaster: Jos Megroedt

This site is hosted by: Hosting Photography.


Wijk Atheneum Schoten